lördag 3 oktober 2009

Lånarna

Ja jag hade nu då tänkt mig fota de blåguldglittriga strumporna som jag äntligen fått färdiga. Men då har lånarna varit i farten. De låg ju där på det lilla bordet där jag la dem när de var färdgiga. Men nu finns de bara ingenstans. Bara hoppas att lånarna lägger tillbaks dem när de är klara med dem.

Min axel mår bättre men jag måste ta det lugnt med den. I måndags så var jag äntligen till sjukgymnasten som gav mig övningar med gummiband. Hon berättade även att jag inte kunde räkna med att bli helt återställd i axeln på denna sida om årsskiftet.

Istället kommer här en bild på lite som jag köpt från PW Quilt & Design.
Jag kunde bara inte motstå de härliga quilt-jultygerna ej heller ett nummer av Fat Quater, en svensk quilttidning. Mönstret på kylväskan behövde jag för att komma igång med ufot vinprovarväskan som jag lovade min granne för över ett år sedan att sy till henne. Det enda jag nu behöver hitta för att färdigställa hennes väska är ett lämpligt svart band jag kan använda som axelband.


Å så visst är det klart att katten vill vara med och hjälpa till när matte ritar mönster. Mönsterpapper är en favorit att hjälpa till med. Det är ju så kul att gömma saker under och knöla ihop.

3 kommentarer:

 1. Hur tjockt svart band behöver du och hur mycket? Jag har en rulle bilbälte som ligger här, väldigt hållbart. Frågan är om det har rätt utseende?

  SvaraRadera
 2. Jag är rädd att det blir för brett. Såtillvida det inte är 3 cm brett. Jag har köpt spännen till väskan som är 3 cm breda. Hade först tänkt sy ett band. Men nu vet jag inte hur jag ska göra. Får se om jag hittar något band annars på syfestivalen. Hade varit rätt tufft med bälte som axelband till väskan =)

  SvaraRadera
 3. Attans! Då är det nog för brett ja.
  Tycker att bilbälten har en fin struktur :)

  SvaraRadera