måndag 31 augusti 2009

Gps fodral

Har en längre tid funderat på att sy ett fodral till GPS:en för att skydda skärmen mot repor. Så nu tog jag mig tid att göra ett. Gjorde en remsa med sex stycken flygande gäss som sedan fick bli utsidan utav fodralet. Insidan är det bruna tyget med färgglada blommor. Jag lade även vadd mellan inner och yttertyg för att skydda GPS:en lite från stötar.

Passar även på att visa lite garn jag köpte i helgen i Lindesberg samt på Nora marknad. Det ljusgröna är ett fleecegarn och det
melerade ett garn som ger en vacker effekt av mönsterstickad blombård. Ska bli spännande att testa dem bara jag får klart strumporna jag har börjat på.

2 kommentarer:

  1. Jag tror att garnet är detsamma som jag hade till mina rosa raggisar! Väntar med spänning på att se vad du stickar utav det =)
    Önskar dej en go o gla helg!
    Kramis Katarina

    SvaraRadera
  2. Fleecegarn vill jag prova att sticka i låter varmt och mjukt.

    Det var riktigt råkallt igår på väg till tåget. Regnade på mig gjorde det också, så att mina fötter blev blöta. Ett par varma torra sockor var allt jag drömde om just då :D

    Har haft funderingar på att sy ett fodral till vår GPS också. Kanske ett med en plastframsida så man kan ha med den ut på geocaching i regn. Varför jag nu skulle vilja gå ut i regnet?

    SvaraRadera