måndag 7 november 2011

Äntligen

Efter en lång period av inget och åter inget. Inspirationen har legat på bottennotering på indexskalan. Vad fick mig då igång igen?

Syfestivalen förståss :) I fredags så åkte jag och tösen buss med Palm & Gyll till Älvsjö. Då det var höstlov så tog jag semester på fredagen och efter att ha checkat av med tösen att även hon och inte bara jag hade lust att åka så for vi iväg. En hel dag med färger, mönster, trevliga människor och workshops. Tösen satt och tovade julpynt i nära två timmar som Färgkraft hade som workshop. Mycket trevligt.

Vad kom jag hem med då? Jo naturligtvis garn *lol*, jag som hade lovat mig själv att inte köpa något garn denna gång. Johanne Ländin sålde underbart vackra mönster. Det blev mönster till mössan och vantarna Britta. Har börjat på mössan. Ville knappt lägga ner stickningen ens för att äta mat under helgen. Datorn fick stå orörd hela helgen, när hände det senast? Nytt underklädsmönster från LG Sömnad som till min glädje var på mässan denna gång =) Nu ska jag väl bara ta och bereda plats i syrummet, vilket tycks dolt under ett lager tyger, påsar och annat.

Önskar er alla en underbar handarbetshöst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar