söndag 11 juli 2010

underkläder och pulsvärmare

Så tog jag mig då tid idag och fotade pulsvärmarna jag har stickat. De är stickade i mjuk merinoull. Mjuka, varma och sköna =) Mönster från garnstudio.

Underkläder tycker jag fortfarande är kul att sy. Idag blev det två par, ett par rosamönstrade och ett par vita. De vita har jag på bild, de andra har jag sytt fler av tidigare. Mönster från LG sömnad.

4 kommentarer:

  1. vad använder du för tyg till trosor och vart hittar du all fin resår?

    Känner att det börjar bli dags att sticka nya pulsvärmare. Har ju ett gäng, men hittar inte ena värmaren i de flesta paren. Typiskt. Kanske skulle ta och lära mig göra lite flätor eller något annat kul för att variera mig från en två aviga två räta i all oändlighet :D

    SvaraRadera
  2. Hej Bella,
    Det är lite blandat med vad jag använder för tyg. Brukar fynda på butiken hemma och på syfestivalen. Jag känner mig fram på tygerna om jag tror att de kan passa till underkläder. Att de har lagom mycket stretch å så. Resårer fyndar jag på samma ställen samt hos http://www.hobbyteket.se/ där jag har beställt en hel del.

    Tycker själv att jag emellanåt inte gör mycket annat än stickar just pulsvärmare. Håller just nu på med ett par oranga med flätmöster.

    SvaraRadera
  3. Vad duktig du är. Helt imponerad. har inte hunnit läsa igenom din blogg, men har du mönster på dina underkläder ?

    Anna

    SvaraRadera
  4. Hej Anna,
    Tack för din kommentar.
    Ber om ursäkt över det dröjande svaret. Måste hitta tid för mig själv och min blogg snart.
    Jag har köpt mönster till de flesta underkläder jag syr. Ibland har jag någon favorittrosa och har då sonika ritat av dem och sedan sytt mig mina egna.

    SvaraRadera